First time

Categories Negeri Jiran
0



ni kisah benar, jadi kat aku dgn tunang aku. kami ber bercinta lama, sebelum ni selalu jugak la ringan-ringan dlm kereta. nak dijadikan cerita, ari tu birthday tunang aku, nama dia rizal. so, lepas makan – makan, kami pun lepas kat port biasa. aku tak plan pun sebab memang biasanya kami akan singgah lepak dan kissing dalam kereta. lps parking, rizal pun mula cium aku, aku balas la. rizal suka french kiss, aku pun balas la kulum lidah dia. lepas tu rizal pegang breast aku. lama dia belai, lembut je. tiba – tiba dia berhenti kiss dan pandang aku. “malam ni saya nak tengok badan awak boleh tak?” soalan rizal tu aku betul – betul tak sangka. yelah dan nak setahun kitaorang kapel tak penah dia lebih dari belai breast aku dari luar baju.

memandangkan malam tu malam birthday dia, aku pun fikir jadikan hadiah untuk dia. “ok” rizal senyum dan dia pun singkap baju aku. dia kiss breast aku, mula – mula kiri pastu kanan. dia bukak abis baju aku dan aku yang malu – malu ni rasa can dah terghairah pulak. then rizal mula kiss breast aku, best aku tak penah pike rasa macam ni. dia kiss balik mulut aku sambil ramas breast. perlahan – lahan dia tarik bra aku lalu nampak la breast. “saya nak hisap..” rizal terus hisap puting aku..masa tu aku memang rasa sadap giler…aku tak tau nak buat apa masa tu pegang jer kepala rizal, aku mengeluh jugak kesedapan..then rizal baringkan seat kereta sampai abis, aku dalam keadaan baring.

rizal pun pindah ke seat aku dan dia betul – betul kat atas aku, dia ramas lagi breast aku dan hisap lidah. aku boleh rasa masa tu rizal bukak kancing jeans aku, aku biarkan je. maybe rizal dah tau aku tengah kesedapan dia cium tengkuk, telinga, dada…sampai lah ke perut… dia turnkan jeans aku pun bantu dia jugak bukakkan t-shirt dia. rizal kiss perut aku dan sampai ke panties..rizal kiss mulut aku balik dan tangan dia meraba – raba atas cipap. lepas tu aku terasa yang rizal masukkan tangan dia dalam pantie aku dan maian – mainkan jari dia di alur cipap. “sayang suka tak?”, rizal tanyak. aku mengangguk jerr. rizal masukkan jari dia lebih dalam, aku memang rasa stim sangat time tu… rizal masukan jari dia dalam lubang aku, keluar masuk sampai jari dia jadi licinn sesangat. masa tu rizal masih lagi hisap breast aku, aku tolong dia bukak kancing jeans dia dan aku cakap “bukak jeans awak k” dia pun berhenti kejap semua aktiviti dia dan lucutkan jeans. aku tengak batang dia dah tegak dalam underwear…rizal sambung balik keja dia, masukkan jari dalam lubang aku dan hisap breast. aku pun pegang batang dia dan keluarkan batang dia dari underwear. besar jugak batang dia ni..aku pun urut batang dia. tiba – tiba rizal naik atas aku dan hisap lidah aku lagi…pelan – pelan dia goyangkan batang dia atas cipap aku, sikit – sikit sampailah separuh batang dia masuk. masa tu sakit bercampur sedap. rizal terus hisap mulut aku dan masukkan habis batang dia… arrrghhh aku meraung dalam hati..lepas tu, rizal berhenti cium mulut dan pandang aku..”i love you sayang”…rizal cium leher aku dan batang dia mula sorong tarik…aku dan hilang rasa sakit, dan mula mengerang sedap. kadang – kadang laju, kadang – kadang perlahan. aku dan rizal main macam tu dalam 20 minit “sayang kalau dah rasa sedap sangat bagitau k” rizal sambung main dah henjutkan batang dia dalam aku dengan sedap sekali, berbunyi – bunyi batang dia keluar masuk. aku hampir nak klimax “awak…arrghhh sedap…awak lepas kat dalam k…saya nak rasa awak pancut…awwww” masa tu aku memang dah klimax, rizal makin laju menghayun dan dia pun klimax jugak…badannya jadi tegang dan beberapa kali aku terasa dia pancutkan kedalam aku….rizal biarkan batang dia lembik dan kecut baru dia cabut…kami kissing lagi dan pakai balik baju baru pulang ke rumah…

 

E N D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *